Project: Culinair tekstschrijver & senior productmanager Smaak.nl

Project: Culinair tekstschrijver & senior productmanager Smaak.nl

Voedingsketen, Smaak.nl
De voedingsketen zoals Smaak.nl die voor zich ziet.

Project: Culinair tekstschrijver & senior productmanager Smaak.nl

Werken bij food startups is eigenlijk per ongeluk gegaan, maar het bleek een gouden stap voor mij als persoon. Ik houd en bloei op bij de diversiteit, de innovatie en het snelle schakelen. Smaak.nl was een innovatie van grote proporties. In korte tijd moest er gigantisch veel unieke, culinaire content worden gecreëerd, wat ik samen met mijn team realiseerde en online plaatste in de database. Bij recepturen kan er veel misgaan, er kan bv een klein ingrediënt kan vergeten worden, de kooktijden verkeerd geschat of de volgorde van de bereidingswijze klopt niet. In alle gevallen zal de klant met zijn recept en ingredienten met zijn handen in het haar zitten. Accuraat, controle, meekoken en creatief zijn, zijn de keywords voor mij als culinair tekstschrijver. En daar ging ik bij Smaak.nl helemaal op los!

Smaak.nl & Culinaire versmarkt

Smaak.nl en haar culinaire broertje: Culinaire versmarkt, was een online supermarkt met grootste ideeën. Een online supermarkt waarbij je vanuit een receptkeuze, de ingrediënten bij jouw thuis bezorgd kan krijgen. Deze ingrediënten zijn dan ook nog eens direct van de boer. Verser, lekkerder en duurzamer kan je het bijna niet krijgen. Naast de recepturen kon je ook je dagelijkse boodschappen bestellen bij Smaak.nl of jouw bedrijfslunches bestellen.

Culinair tekstschrijver  & Productmanager

Bij Smaak.nl was mijn functie breed, zoals dit eigenlijk bij iedere startup zal zijn. Naarmate het bedrijf groeit, wordt de inhoud steeds verder afgebakend. Belangrijkst was de inhoud, oftewel de recepturen, de producten (omschrijvingen), de nieuwsbrief, social media, communicatie en partneracties. Omdat ik met mijn hart en ziel in de filosofie van Smaak.nl geloof, was het erg simpel om dit in te vullen. Samen met mijn team van contentredacteuren, verzorgde ik alle inhoud van de verschillende labels. 

Extra personal info:

Ik kijk met veel plezier terug aan mijn tijd bij Smaak.nl, we hadden een geweldig creatief team dat keihard werkte om de websites een succes te maken. Helaas is dat niet gelukt (door investeringen), maar ik weet zeker dat het nog steeds een groot succes kan zijn. De filosofie van eerlijk, weet waar je eten vandaan komt, hulp bij koken en echt verse ingrediënten die met liefde zijn volgroeid. De wereld wordt een betere plek door dergelijke initiatieven! 

Zou jij ook graag met mij samenwerken om de wereld lekkerder te maken? Neem dan snel contact met mij op!

 

Print Friendly, PDF & Email