Over Froodyz: Deze website en tarieven

Over Froodyz: Deze website en tarieven

De website www.froodyz.nl

De website Froodyz is tweeledig: 

1. Ik wil graag dat we met zijn allen iets meer gaan genieten van koken en eten. Het is een gezellig moment samen en een verschrikkelijke belangrijke brandstof voor je lichaam. Dus waarom er niet van genieten? Goede ingrediënten, tijd, liefde en een lekker recept en je hebt iets heerlijks op de tafel staan. Alleen als moeder van twee kleintjes, snap ik heel erg goed, dat je niet altijd de tijd, fut en energie hebt hiervoor, hoe graag je dit ook wilt. Daarom heb ik de hashtag: #howmomcooks in het leven geroepen. De meeste recepten op deze website zijn van deze categorie. Makkelijk, snel en je kinderen vinden ze ook lekker! Alle ingrediënten zijn meestal te verkrijgen bij een lokale supermarkt en ik schuw niet om een voorgesneden zakje pompoen te gebruiken! 🙂 

2. Met de website Froodyz wil ik ook graag presenteren aan potentiële opdrachtgevers wat ik kan. In projecten kan je meer vinden over opdrachten die ik heb gedaan in het verleden en onder over Froodyz, meer over wie ik ben en welke opleidingen ik heb gevolgd. Maar de recepturen op de website geven niet een totaalbeeld van de recepturen die Froodyz allemaal kan schrijven. Ook megasimpel, superculinair of met specifieke ingrediënten. Geef mij een vinger en ik schrijf recepten voor je hele hand! 🙂 

Fotografie

Ik ben heel goed in culinaire communicatie, maar ik ben een beginner op het gebied van Foodfotografie. Ik heb inmiddels een aantal cursussen gevolgd, waaronder Photoshop, maar ik wil mij op dit gebied nog veel meer verbeteren. In principe kan ik foto’s leveren bij mijn recepten, echter dit is niet mijn corebusiness. 

Op alle foto’s en recepturen op de website ligt auteursrecht. Neem even contact met mij op als je deze op professionele wijze wilt gebruiken! Klik hier voor de contactgegevens! 

Tarieven

Mijn tarieven zijn niet vast te leggen in een algemene tariefkaart. Ik ben beschikbaar per recept, voor een hele receptreeks, maar ook voor een kort of langdurig project in bijvoorbeeld social media, voedseleducatie, projectmanagement of online marketing. Bij ieder project kunnen wij een goede prijs afspreken, (per uur, per artikel of een projectprijs) waar beide partijen zich goed in kunnen vinden. Ik leg onze afspraken altijd vast in een kleine overeenkomst, zodat beide partijen goed weten waar ze aan toe zijn. Op alle afspraken zijn de algemene voorwaarden van Froodyz van toepassing. 

Aarzel niet om contact met mij op te nemen, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken!  

 

Print Friendly, PDF & Email