Over Froodyz: Wat kan ik voor jou betekenen?

Over Froodyz: Wat kan ik voor jou betekenen?

Waarom Froodyz?

Froodyz is een combinatie van Freya Zuidervaart en food, want dat is haar passie, haar kennis en werkervaring. Door  uitgebreide kennis ben ik op meerdere vlakken inzetbaar voor korte of lange termijn projecten. In Nederland kan je weinig andere freelancers vinden op het gebied van culinaire communicatie die zichzelf kunnen onderbouwen en inspireren met degelijke kennis en werkervaring. (#ookalzegikhetzelf). 

Culinaire communicatie

Culinaire communicatie is een breed vakgebied, maar je moet denken aan alle communicatie rondom koken, voeding en recepturen. Door een grote kennis van verschillende doelgroepen en de psychologie rondom voedingskeuzes kan ik gericht campagnes, teksten, recepturen, content en artikelen schrijven die de juiste doelgroep bereikt, activeert en inspireert tot de juiste keuze. 

Klik hier om te lezen om meer over Froodyz persoon te lezen!

Crossmediale communicatie

Naast dat ik een kei ben in culinaire communicatie an sich, heb ik een ruime ervaring in online communicatie en marketing. Maak het crossmediaal en ik ben helemaal gelukkig. Denk aan social media (campagnes), content, artikelen of recepturen die jouw doelgroep enthousiasmeert. Ik ben gewend om te werken met budgetten, kan deze gericht inzetten of inkopen. En uiteraard zijn alle teksten uitermate geschikt voor de zoekmachines! (SEO)

Community management

Een kleine passie die ik heb is communitymanagement. Ik vind het heerlijk om met de klant te communiceren, gebruik te maken van ambassadors en influencers. Snel en accuraat reageren, met de gewenste toon van de klant en het daarmee opbouwen van een uitgebreide en toegewijde fanbase passend bij het merk. 

Op deze pagina kan je meer lezen over mijn werkervaring en eerdere projecten: Klik hier! 

Receptontwikkeling

Met twee kookboeken achter haar naam en met duizenden recepten op haar naam, kan je zeggen dat ik inmiddels een oude rot ben op het gebied van receptontwikkeling. Ik ga graag met de trends mee en ben op dit moment mij aan het specialiseren om vooral recepten te schrijven voor het gezin, gemakkelijk, maar toch met verse ingrediënten die iedereen lekker vindt. Dat is vooral de basis ook van deze website. 

Voedseleducatie

Projecten rondom voedseleducatie, wil ik zelfstandig gaan opzetten(of in opdracht), omdat ik wil dat mijn kleintjes en alle kleintjes in deze wereld recht hebben op een gezonde woon- en leefomgeving. Door mijn kennis en passie door te geven hoop ik dat ook zij lekker en gezond kunnen blijven eten. Duurzaamheid staat bij ons thuis dan ook hoog in het vaandel. Ik heb al 1 projectuitgevoerd rondom voedseleducatie. Lees hier daar meer over! 

Projectmanagement

Ik ben een projectmanager in hart en nieren, zo pak ik ook iedere opdracht aan. Accuraat, pietje precies en volgens een duidelijke tijdplanning. Samenwerken of aansturen van teamleden of met externe partijen ben ik ervaren in. 

Wil je meer weten, aarzel dan niet om te bellen, appen of mailen. Ik ben altijd beschikbaar voor een leuk gesprek! 

Freya Zuidervaart (Froodyz)
info@froodyz.nl
06-14365885

Print Friendly, PDF & Email