Afstrepen op je lijstje: Foto-slinger

Afstrepen op je lijstje: Foto-slinger

[su_box title=”Samenwerken met Froodyz?” style=”glass” box_color=”#dd2228″ title_color=”#000000″ radius=”10″]Ook een product onder de aandacht van jouw doelgroep? Contact: 06-14365885 of info@froodyz.nl! [/su_box]

De twee belangrijkste dingen in mijn leven zijn mijn kinderen en lekker eten. Twee prachtige uitersten, waar ik op 1 op andere manier te weinig tijd aan kan besteden. Aan de tijd met de kinderen werken we heel hard, maar die foto-albums die moeten nog steeds gemaakt worden.

Het is zo een werk, overal de foto’s vandaan halen, selecteren (want we maken natuurlijk tegenwoordig duizenden foto’s van ieder moment), en dan heb je eindelijk alle foto’s op het juiste plekje in het album, verschuift er ergens weer iets. Betaal vervolgens heel veel geld (want een iets afwijkende foto kost dan weer 80 x 0,35 cent). Vol spanning kijk je samen naar het album en zitten er altijd weer een paar van slechte kwaliteit tussen? Onbegrijpelijk.

Maar een vrij simpele oplossing is de fotoslinger van www.fotoalbum.nl. Ik mocht deze testen en ben redelijk tevreden. Verrassend was de goede prijs en dat je bij de slinger van 50 vlaggetjes beide kanten een andere foto kon kiezen. ( Ik moest wel terug naar mijn mapjes om 50 extra foto’s te kiezen, maar ah). Het enige minpunt is dat bij ontvangst bleek dat ik nog zelf de slinger in elkaar moest zetten, dat had ik niet verwacht.

Maar wil je zelfs eens een slinger maken van foto’s? Ga dan eens kijken op www.fotoalbum.nl!

Print Friendly, PDF & Email