Mijn kleintjes oftewel mijn kinderen #howmomcooks

Mijn kleintjes oftewel mijn kinderen #howmomcooks

Mijn kinderen, mijn kleintjes
Mijn grootste trots en inspiratie voor vele gerechten: Mijn kinderen, oftewel, mijn kleintjes.

Froodyz is naast een vrouw, partner, chef, voedingskundige, projectmanager en zelfstandige OOK nog moeder van mijn prachtige kleintjes. Ik en mijn man hebben er twee: Davi en Marley. Zij zijn mede verantwoordelijk voor de keuze om zelfstandige te worden en ook de inspiratie voor vele van mijn gerechten. Ze verwarmen mijn hart, geven mij meer liefde dan ik ook voor mogelijk (en irritatie) kon houden, zijn mijn ondeugden, mijn handenbinders en mijn proevers!

Eten samen met je kinderen

Voeding is essentieel voor de ontwikkeling van je kinderen, lichamelijk maar ook geestelijk. Eten is daarnaast een moment van gezellig samenzijn met het gezin in het drukke leven dat we leiden. MAAR ik weet ook dat het erg lastig is om de kleintjes te laten eten. Om mijn oudste alleen al rustig aan tafel te laten zitten is een groot probleem. Er zijn ook fases dat ze alles eten, maar ook dat ze helemaal niks eten! Om helemaal gek van te worden. Forceren om te eten sta ik als expert echter helemaal niet achter, maar om complete andere maaltijden te gaan maken, vind ik ook erg overdreven.

Vanuit mijn productkennis als kok en de kennis over gezonde voeding als voedingskundige, doe ik dagelijks mijn best om iets op tafel te zetten dat ze wel eten. Niet met allemaal hoofdjes of animatiefiguren, maar wel makkelijk en dat past in ons leven. Een maaltijd op tafel zetten binnen een half uur, die de kleintjes en wij lekker vinden is mijn ultieme doel. En vaak lukt dat wel, en die kennis wil ik hier op Froodyz met iedereen delen.

Culinaire content

Naast de gerechten die ik publiceer die makkelijk te maken zijn als je kinderen hebt, zijn mijn gerechten natuurlijk ook voor iedereen geschikt die weinig tijd heeft, iets minder technische kookkennis heeft, geen tijd heeft om naar veel winkels te gaan of een beperkt budget heeft.

MAAR Froodyz is veel breder inzetbaar dan alleen deze recepturen te schrijven. Bij het kopje projecten kan je zien welke projecten ik toe nu toe heb gedaan, maar hieronder een aantal mogelijkheden waarbij je mijn brede ervaring in food kan inzetten:

  • Recept en Productontwikkeling
  • Social media content (marketing)
  • Artikelen en nieuwsbriefcontent
  • Projectmanagement
  • Voedseleducatie
  • Communitymanagement
  • Kookboekcreactie

Heb je vragen over de recepten of over de mogelijkheden om Froodyz in te zetten voor uw bedrijf of platform?

Mailen of bellen mag altijd: info@froodyz.nl of 0614365885

Print Friendly, PDF & Email

3 Replies to “Mijn kleintjes oftewel mijn kinderen #howmomcooks”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *