Kaasburgers met Blackbullit-pesto

Kaasburgers met Blackbullit-pesto

[su_button url=”http://eepurl.com/dLp09Y ” target=”blank” style=”soft” background=”#be2c3c” color=”#080606″ size=”2″ icon=”icon: envelope” text_shadow=”0px 0px 0px #000000″]Ik wil lekkere recepten in mijn mailbox! [/su_button]

Soms krijg je nog iets lekkers opgestuurd! Deze week kreeg ik de Foodybox van Kroon op het werk, gevuld met leuke producten. Klein maar fijn, de bijna zwarte Black bullit, jalapeno-peper. Ik maakte er pesto van, subtiel heet, maar niet te heftig. Geniaal afgemaakt door de olijfolie van Felipio Berio. Lekker bij de bbq, bij zalm (coming soon), gepofte aardappel of mais. Maar zeker ook lekker bij de Yellowburger (new) een kaasburger, die echt de nummer 1 is bij mijn kleintjes! 🙂

Ook maakte ik een pittige creme fraiche bij de gepofte aardappels, samen met de Poke Sprinkles van Saitaku, die het geheel afmaken met een crispy bite!

Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 20 minuten

Ingrediënten & bereidingswijze

Pesto:

6 takjes basilicum
1/2 Black bullit peper
8 el olijfolie (Felipio Berio)
1 schijfje citroen
1 teentje knoflook
Zout

Snijd de Black Bullit open en snijd de zaadjes eruit. Snijd de peper in kleine stukjes. Pel de knoflook en stop alle ingrediënten in een hakmolen of blender. Knijp de citroen uit. Maak er een smeuiige saus van en maak op smaak met zout.

Crème fraîche:

75 ml crème fraîche
1/2 Black bullit peper
1 el Poke Sprinkles (Saitaku)
Schijfje citroen
Zout

Snijd de Black Bullit open en snijd de zaadjes eruit. Snijd de peper in kleine stukjes. Knijp de citroen uit. Meng de crème fraîche, Black Bullit, citroen door elkaar heen. Maak op smaak met zout. Maak af met de Poke Sprinkles.

[su_box title=”Samenwerken met Froodyz?” style=”glass” box_color=”#dd2228″ title_color=”#000000″ radius=”10″]Ook leuke recepten met jouw product? Neem contact op! Contact: 06-14365885 of info@froodyz.nl [/su_box]

Print Friendly, PDF & Email