WINACTIE: Kromme groente en fruit speelgoed

WINACTIE: Kromme groente en fruit speelgoed

Froodyz bestaat pas 10 maanden en ik ben al op mijn 100ste artikel/recept op mijn website. Het is veel werk, intensief, maar geweldig leuk. En daarom een winactie die helemaal bij mij past.

Ik houd van eten, koken en recepten. Ik houd nog meer van mijn kinderen. En ik houd van deze planeet en de natuur waarin we leven. We krijgen hier zo veel bijzondere producten van en de helft kennen we nog niet eens. Ik wil dat mijn kinderen daar ook nog van kunnen genieten. VOLOP, recht of krom, maar wel met een geweldige smaak, dat is het belangrijkste.

Als we onzorgvuldig omgaan met datgene de natuur ons geeft, alleen omdat we ronde appeltjes, kromme bananen of rechte wortelen willen. Is dat verspilling. En voedselverspilling moeten we zoveel mogelijk tegengaan.

Kromkommer zorgt ervoor dat krom het nieuwe recht wordt. Zij zorgen ervoor dat groente en fruit dat niet “mooi” genoeg is voor de supermarkt alsnog een kans krijgt in een lekkere soep. Hoe mooi is dat! Ik maakte al eerder een recept voor leuke toppings die je met de nieuwste knolselderijsoep kan maken!

Lees onder de afbeelding hoe je het kromme groente en fruit speelgoed kunt winnen.

Kromkommer heeft in samenwerking met Plantoys een hele leuke set krom groente en fruit speelgoed op de markt gebracht. En ik mag er eentje weggeven (twv € 22,95)! Wat moet je doen? Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en je hoort voor 8 maart het antwoord. Reageren op de posts op social is extra punten!

De winnaar is bekendgemaakt en op de hoogte gesteld!

[su_button url=”http://eepurl.com/dLp09Y ” target=”blank” style=”soft” background=”#be2c3c” color=”#080606″ size=”2″ icon=”icon: envelope” text_shadow=”0px 0px 0px #000000″]Ik wil de nieuwsbrief ontvangen en kans maken op het speelgoed! [/su_button]

[su_box title=”Samenwerken met Froodyz?” style=”glass” box_color=”#dd2228″ title_color=”#000000″ radius=”10″] Heb jij ook een product dat goed bij Froodyz past? Contact: 06-14365885 of info@froodyz.nl [/su_box]

Print Friendly, PDF & Email