Artikel: #Spitskoolchallenge

Artikel: #Spitskoolchallenge

Laatst kon je lezen dat we proberen minder vaak boodschappen te doen in het kader van geldbesparing. Ik moet zeggen het gaat op en af goed. De ene week beter dan de andere. Maar ik heb laatst wel maaltijdboxen mogen testen en daar was ik, tot mijn grote verbazing, best tevreden over!?! (lees daar binnenkort meer over)

Maar goed, mijn man had op een gekke ochtend bedacht dat hij allemaal groentes ging kopen die we niet vaak eten. “Dat is toch leuk voor Froodyz zei hij.” En krijgen de kinderen ook weer eens wat anders te eten. Want op eens of andere manier maak je onbewust gerechten met groentes waarvan je weet dat de kinderen het lekker vinden. En zo was de #spitskoolchallenge begonnen.

Een van de groentes die hij had gehaald was Spitskool. Ik heb daar zelf traumatische ervaringen mee als kind (Ja, dat kan), maar moest wel echt aan de bak. En ik moet eerlijk zeggen, het was leuk, lekker en gezellig om te proeven samen met de kinderen. Ik denk dat spitskool nu wel wat vaker onderdeel wordt van ons weekmenu! #spitskoolchallenge

Ik heb zelf twee recepten geschreven met spitskool en vond nog wat andere lekkere spitskoolinspiratie van andere bloggers.

Strudel met spitskool, spinazie, spekjes en mozzarella van Froodyz.

Zalm met parelcouscous en smeuiige couscous van Froodyz.

Hartige taartjes met rode spitskool van Culinea.

Roerbak met wortel, bleekselderij en spitskool van NatuurlijkLinda.

Verfrissende koolsalade van Kitchenmom.

Frisse spitskoolsalade met kruidige krieltjes van Notanotherfitgirl

Bonenschotel met zalm en amandelen van Saudalicious

Pittige, romige spitskool van lekker eten met Marlon

Samenwerken met Froodyz?
Interesse in contentuitwisseling of linkbuilding? Contact: 06-14365885 of info@froodyz.nl!
Print Friendly, PDF & Email