Review: Hellofresh, mijn complimenten maar 1 grote beginnersfout

Review: Hellofresh, mijn complimenten maar 1 grote beginnersfout

Ik kreeg een box van Hellofresh thuisgestuurd met de vraag naar mijn mening. Als verschrikkelijk kritische kok en anti-grote-commerciële-bedrijvenpersoon, dacht ik, dit is toch niks voor mij? Maar ik ga heel eerlijk zijn: Grote complimenten voor de box van Hellofresh! Maar ze maken wel een heel grote beginnersfout in de recepturen. Lees snel verder…

Kruidige kofte in zoetpittige saus met zilvervliesrijst en krulpeterselie

Ik mocht inloggen op de website en zelf een keuze maken uit een aantal gerechten. Dus ik kon lekker zelf kiezen wat ik wilde hebben en waarvan ik dacht dat de kinderen het acceptabel zouden vinden. Week later een prachtige doos, met daarin drie zakjes met mijn gerechten. En dames en heren, ik ga iets toegeven, maar wat was het heerlijk om drie dagen niet na te hoeven denken over een maaltijd. Niet naar de supermarkt, geen gedoe, maar alleen maar een zak te hoeven pakken en klaarmaken. Wel veel verpakkingsmateriaal, maar geen voedselverspilling met exact afgemeten porties. Het was een zorg minder in de week. Op dat punt zeker aanrader! Alleen ons leven loopt niet altijd zoals gepland, dus de maaltijden zijn heen en weer geschoven in de week en hier en daar aangevuld om gasten te kunnen voeden.

Linguine met garnalen
met courgette, tomaat en frisse citroen

Gekruide kipdrumsticks met uienjus met geroosterde broccoli en aardappelen

Eigenlijk waren alledrie de gerechten heerlijk, mooie ingrediënten en redelijk duidelijk omschrijving. (Ik had een andere manier gekozen) Duurde vaak wel veel langer dan op het recept stond, maar dat is vaak het geval met recepten.

Maar buiten alle hulde voor Hellofresh: een beginnersfout die ik niet had verwacht. Hellofresh: Je kunt niet zomaar kruiden en smaakmakers verdubbelen naarmate je met meer personen gaat eten. Als ik beide citroenen in de linguini had gedaan, was het gerecht niet meer eetbaar geweest. Hetzelfde geldt voor alle rozemarijn. Idem voor de kaneel en krulpeterselie bij de kofte en de knoflooktenen bij de broccoli.

Ik denk dat het te maken heeft dat ze proefkoken voor 2 personen? Ben benieuwd! Maar ik ga zeker nog een keertje een maaltijdbox koken, het gemak was overweldigend!

Zelf een maaltijdbox of kant-en-klaar maaltijden proberen? Op Maaltijdbutler vergelijk je alle aanbieders eenvoudig online!

[su_box title=”Samenwerken met Froodyz?” style=”glass” box_color=”#dd2228″ title_color=”#000000″ radius=”10″]Wil jij ook mijn mening over jouw product? Contact: 06-14365885 of info@froodyz.nl [/su_box]

Print Friendly, PDF & Email