Artikel: Retetrots op mijn bedrijf: Froodyz!

Artikel: Retetrots op mijn bedrijf: Froodyz!

Bijna een jaar geleden heb ik de knoop doorgehakt en ben ik voor mijzelf begonnen onder naam Froodyz (Food gecombineerd met Freya Zuidervaart.) Doodeng. Want krijg je wel voldoende inkomsten, alleen thuis werken, geen collega’s en hard werken. En de grootste vraag: Vinden ze mij wel leuk genoeg? Zodirect zien mensen niks in mij, vinden ze dat ik er niks van kan?

De opdrachten stromen nog niet binnen, maar het gaat langzaam de goede kant op. Maar klanten, merken en andere “influencers” staren zich blind op volgers en likers. Als je er minder dan 10.000 hebt, hoor je er eigenlijk niet bij…

De reden voor mij om de website Froodyz te beginnen was duidelijk, een online portfolio om mijn werk als zelfstandige te promoten. Maar als vanzelf groeit het nu uit tot een plek met een heel hoop lekkere en makkelijke recepten, waar ik zoveel leuke reacties op krijg, dat ik niet meer wil stoppen! Ik heb de grootste big smile op mijn gezicht als ik leuke mailtjes en appjes krijg, waarin mijn gerechten gekookt worden.

Alleen met appjes verdien ik geen geld en daar wringt nu de theedoek. Ik geniet van deze website en haar volgers, maar ik wil niet uren bezig zijn om hoog in de zoekmachine terecht te komen met de juiste woordjes, linkjes of tags. Dus dat doe ik dan ook lekker niet! (dat is wel weer een voordeel van eigen baas zijn).

Maar ik wil wel graag gezien worden door opdrachtgevers. Dus daarom heb ik een los online magazine gemaakt, waarin je kan zien wat ik allemaal kan, gedaan heb en voor een bedrijf kan betekenen. Want weet je: Ik ben RETETROTS op FROODYZ! 🙂

Delen is lief! https://froodyz.maglr.com/nl_NL/11881/176145/cover.html

Sit back and enjoy the slide!

Wil je meer over mij persoonlijk weten? Klik dan hier!

Print Friendly, PDF & Email