Recept: Salade met surimi, gegrilde ananas en gember (BBQ)

Recept: Salade met surimi, gegrilde ananas en gember (BBQ)

Ik wil lekkere recepten in mijn mailbox!

Een salade die aan jouw BBQ-tafel niet mag ontbreken! Genot in het kwadraat. DE combinatie van surimi, gegrilde ananas en gember feels like heaven in your mouth!  

Wil je het liedje horen waardoor dit recept is ontstaan?? En goed bij de BBQ past? Zet hem aan en lees tegelijk het recept. #pine&ginger



Aantal personen: 4


Bereidingstijd: ± 20 minuten

Ingrediënten:

300 gr surimi
1 paprika
¼ ananas
3 el mayonaise
1 rode ui
1 teentje knoflook
1 stukje gember (naar smaak)
50 gr gemengde salade
½ limoen
Peper en zout

Bereidingswijze:

  1. Maak de ananas schoon en snijd de kern eruit. Snijd in schuiven/stukken. Grill deze in een grillpan of op de bbq.
  2. Snijd de surimi, paprika, rode ui, knoflook en gember in stukjes. Meng alles met de mayonaise door elkaar heen.
  3. Maak op smaak met de uitgeknepen limoen, peper en zout.
  4. Snijd de ananas in stukjes en verdeel deze door de salade.

Extra personal info:


Mijn kleintjes eten eigenlijk geen salades op deze manier. Wat hier goed werkt, is de ingrediënten apart te houden. In dit geval de ananas, paprika en surimi en ze eten het wel heel goed op. Ik weet het, ik zou NOOIT apart gaan koken, maar dit is mijn gedoogversie…😊  

Facebook
Facebook
LinkedIn
Instagram

Samenwerken met Froodyz?
Recepten voor een specifieke doelgroep? Contact: 06-14365885 of info@froodyz.nl


Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *