Project Yummy meals/ Uit de keuken van Maass

Project Yummy meals/ Uit de keuken van Maass

Yummy Meals, projectmanagement, Uit de keuken van Maass
Yummy meals mobiele unit en de eerste winkel die werd geopend.

Project: Yummy Meals/ Uit de keuken van Maass

Een van de projecten waaruit de skills van Froodyz als ultieme projectmanager blijken is Yummy Meals. Als leidinggevende en eindverantwoordelijke voor het opzetten en uitvoeren van het project, heeft Froodyz erg veel geleerd. Projectmanagement is naast food het beste wat bij haar past. Plannen, uitdenken en uitwerken van A-Z, met alle puntjes op de I in de loop van het project, delegeren, aanpassen en successen uitbundig vieren. In deze drukke chaos blijft Froodyz helder en punctueel.

In deze startup rondom de verkoop van verse kant en klare maaltijden, was het project breed met vele aspecten. Van budgetbewaking en administratie, van hr tot aansturing, van social media, online en offline PR & communicatie tot inkoop van grote reclame campagnes. Niks was onmogelijk en mede daarom ben ik als Froodyz zeer trots op het resultaat dat we samen met de verkopers hebben neergezet.

Uit de keuken van Maass

Uit de Keuken van Maass maakt al jaren prachtige, verse, kant en klare maaltijden voor de retail. De maaltijden worden in een traditionele keuken gemaakt met verse ingrediënten en zonder rare toevoegingen en dagelijks verse (lokale) leveranciers. De smaak van de maaltijden, salades en soepen is ongeëvenaard en kunnen de topklasse genoemd worden in dit specifieke segment. De innovatieve maaltijden met bijzondere smaken weten de klanten keer op keer te verrassen. Ook in het vegetarische en veganistische segment weten ze zich goed te onderscheiden.

Yummy Meals

Yummy Meals is een spin off van Uit de Keuken van Maass. Maass heeft al jaren ervaring met de levering aan retail (zoals Marqt)en wilde zich zelf ook wagen op de detailmarkt gericht op consumenten. Door middel van mobiele units op drukke punten in de stad Amsterdam werden de maaltijden, salades en soepen direct aan de consument verkocht en werden er ook maaltijden bezorgd bij bedrijven of consumenten thuis. Dit werd gedaan door een eigen webshop en samenwerkingspartners in de online foodservice.  In de loop van het project kwamen hierbij ook fysieke winkels bij op A-locaties in de stad. Het gehele bedrijf was duurzaam ingericht, elektrische bezorging, partners tegen voedselverspilling en biologisch afbreekbare verpakkingen.

Extra personal info

Het project Yummy Meals was pittig, uitdagend en vernieuwend. De hobbels die we bij het project hebben moeten nemen waren groot, maar uiteindelijk hadden we een betrokken verkopersgroep, fietsers, geniale winkels en een prachtige website en social media. Dat ik dit grotendeels in mijn eentje heb bewerkstelligd, stelt mij zeer tevreden en trots. Ook de ervaring met fysieke winkels, productplacement and grote campagnes uitzetten vind ik verschrikkelijk waardevol. Ook ben ik als keiharde foodie, iets milder geworden over sommige kant en klare maaltijden. De koks en de passie die achter dit product zatten, waren gigantisch!

Wil jij weten hoe Froodyz als projectmanager jouw startup van A-Z kan begeleiden? Neem dan contact met mij op of lees over een aantal van de andere projecten die ik heb gedaan! 

Print Friendly, PDF & Email