Project: Receptmaakster bij Boerschappen

Project: Receptmaakster bij Boerschappen

Samenwerken met Froodyz?
Ben jij ook op zoek naar een professioneel receptschrijfster? Contact: 06-14365885 of info@froodyz.nl

Boerschappen is een prachtig bedrijf, nu nog vooral bekend in Brabant, maar ik weet zeker dat ze snel furore gaan maken in heel Nederland. Boerschappen leveren producten direct van de boer, naar consumenten. Supervers, lokaal en seizoensgebonden.

Als receptmaakster bij Boerschappen schrijf ik wekelijks op basis van het aanbod van het land en zee, nieuwe inspirerende recepten. De klanten krijgen op basis van de box die ze ontvangen, wekelijks de nieuwe recepten, waarmee ze nog beter aan de slag kunnen met de ingredi├źnten, zodat er niks in de vuilnisbak of vriezer verdwijnt!

Ik kijk uit naar de recepten die ik ga schrijven, de reacties van de klanten en de heerlijke gerechten! Enjoy!

Neem snel een kijkje op de website van Boerschappen!

Ik wil lekkere recepten in mijn mailbox! ´╗┐

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *