Project: Auteur Jij.valtaf.nl en Hoofdredacteur www.valtaf.nl

Project: Auteur Jij.valtaf.nl en Hoofdredacteur www.valtaf.nl

afvallen, community, www.valtaf.nl

Project: Auteur Jij.valtaf.nl en Hoofdredacteur www.valtaf.nl

Toen ik begon bij www.valtaf.nl was het nog een kleine communitysite, na 5 jaar was het de grootste community op het gebied van afvallen en gezond leven van Nederland. Dit heb ik grotendeels zelf in de hand gehad. Door vele (commerciële) samenwerkingen, opzienbarende PR en geniaal communitymanagement is de community gigantisch gegroeid met een klein budget. 

Auteur Jij.valtaf.nl

Een logisch gevolg van een dergelijke grote community was een boek gericht op gezonder eten en afvallen van voedingsdeskundige Freya Zuidervaart van www.valtaf.nl. Het boek Jij.valtaf.nl bevat 84 dagmenu’s zodat jij in 12 weken een gezonder gewicht kan bereiken. Het boek staat vol met tips en lijstjes, zodat jij ook na het boek makkelijker op een gezond gewicht kan blijven. De menu’s zijn afgestemd op de Nederlandse supermarkt, keuken en gewoontes EN niet te ingewikkeld. Het boek was een groot succes en er zijn zeker 7000 exemplaren verkocht in Nederland. 

Hoofdredacteur www.valtaf.nl

De functie was hoofdredactrice was veelzijdig en gevarieerd. Een aantal taken die onder mij vielen:

  • Verantwoordelijk voor de naamsbekendheid van Valtaf.nl zowel online als offline
  • Verantwoordelijk voor alle content op Valtaf.nl en al haar partnersites
  • Strategische partnerships 
  • Joint promotions/ barters
  • Free publicity dmv persberichten, enquetes en media-optredens
  • Inzetten social media
  • SEO
  • Opzetten en begeleiden technische vernieuwingen
  • Opzetten, uitwerken en evalueren van campagnes met relevante adverteerders.
  • Aansturen redactie en techniek

Als eindverantwoordelijke voor de content voor de website en alle uitingen heb ik altijd de lijn van de redactie bewaakt: Afvallen en slank blijven bereik je door gezonder te gaan leven, lekkerder te gaan koken en niet door zware crashdieten. 

Extra personal info:

Bij www.valtaf.nl heb ik mijn basis gelegd om commercieel denken te combineren met mijn passie: Iedereen lekkerder te laten eten. Ik ben ervan overtuigd dat als mensen meer tijd besteden aan koken (of meer liefde, want je kunt best snel koken) dat ze vanzelf gezonder worden en fijner voelen. Deze basis heb ik nog steeds en wil ik graag met mijn recepten uitdragen: Je kunt heel makkelijk lekker koken, zonder dat het ongezond is! 

Wil je weten hoe Froodyz een project bij jou tot een groot succes kan maken? Neem dan contact op!  

Print Friendly, PDF & Email