Review: Biologische maaltijdbox: Ekomenu & korting

Review: Biologische maaltijdbox: Ekomenu & korting

Ik had weer de eer om een maaltijdbox te testen. Deze keer de prachtige box van Ekomenu. Drie maaltijden compleet biologisch zo thuisgebracht en in mijn koelkast gezet. Zoals ik al eerder vertelde, is dat echt een oplossing voor een drukke week . Niet hoeven nadenken over boodschappen, wat eten we vandaag. Super relaxed. No drama. Mega chill. Nadeel is alleen dat je op die specifieke dag niet altijd trek hebt in wat je in de koelkast hebt staan. Blijf lezen voor mijn mening over het biologische variant van de maaltijdbox: Ekomenu!

Spaghetti bolognese

Plussen

Om te beginnen met de plussen, de ingrediënten waren top, de recepten duidelijk omschreven, goed klaar te maken en en 2 van de 3 waren heerlijk op smaak en we zaten echt te smikkelen.

Zuurkool met rösti en vegaworstjes

Maar ik denk dat ik als kok wel een beetje verwend ben. Ik kan koken, vind dat leuk en vind het ook leuk om nieuwe dingen en gerechten uit te proberen. Ik werd niet helemaal uitgedaagd door Ekomenu. Misschien ligt dat meer aan mij dan aan de maaltijdbox. Ik denk wel dat deze maaltijdbox met grote stappen menig hart kan veroveren, vooral door de ingrediëntkeuze en dat zij zich echt interesseren voor het gebied gezondheid en voeding. Wat betreft grote hulde voor Ekomenu.

Speciale korting op de box voor jou!

Ik mag jou een speciale korting geven! Klik op deze link: EKOMENU. Jij kan via de zoekbalk, rechts bovenin, ‘Proefpakket’ invullen. Vervolgens kan je kiezen uit drie verschillende proefpakketten:

  • Proefpakket variatie
  • Proefpakket vegetarisch
  • Proefpakket vegan

Klik op ‘2 personen’ en vervolgens op ‘1 maaltijd’. Het proefpakket bevat namelijk één maaltijd voor twee personen. Normaliter kost dit proefpakket €12,50 maar wanneer je drukt op ‘Nu bestellen’ wordt de korting van 50% verwerkt. De nieuwe prijs wordt €6,25 inclusief bezorgen. Super toch? Let op er kan maar één proefpakket per persoon worden toegevoegd aan het winkelmandje.

[su_box title=”Samenwerken met Froodyz?” style=”glass” box_color=”#dd2228″ title_color=”#000000″ radius=”10″]Wil jij dat ik jouw product beoordeel? Contact: 06-14365885 of info@froodyz.nl [/su_box]

Print Friendly, PDF & Email